Överlägsen datavitalitet

Smart uppgraderingslösning för NVMe SSD-teknik som ger en oöverträffad och enastående prestanda vid daglig användning, eftersom man använder kraften i NVMe för att markant förbättra alla specifikationer hos en SSD-disk.

Våra produkter

Serierna D5437/D5457/D5850/D5450/D5430
ger tillförlitlig och hög prestanda
för NVMe-lagring

HÅLLBARHET: 2,3–3,8 DWPD, 3 ÅR


NVMe 1.2.1

Uppfyller

Upp till
4.5/3.1GB/s

Sekventiell R/W-bandbredd, 1000K/244K 4KB slumpvisläsning/skrivning IOPS (PCIe 3.0 x8)


1.6-8TB

Kapacitet

NVMe SSD

Vi tillverkar bäst NVMe SSD-kontroller, eftersom solid state-diskar nästan har blivit lika vanliga på marknaden som vanliga hårddiskar och det är ganska troligt att du har funderat över vad som är bäst för dig.

NVMe SSD vs. SATA SSD

Den största fördelen med NVMe är lägre latens och betydligt högre kapacitet. Detta beror huvudsakligen på strömlinjeformat stackminne och att NVMe inte kräver registerläsning för att utföra ett kommando. AHCI (SATA) kräver fyra uncachable registerläsningar per kommando, vilket ger en latens på ungefär 2,5µs. En annan viktig förändring är stöd för flera köer och ett större ködjup. Flera köer garanterar att processorn kan användas med full potential och att IOPS inte blir en flaskhals orsakat av singel core-begränsningar.

Solidstate-diskar jämfört
med hårddiskar

Idag köper allt fler bärbara datorer för att täcka sina datorbehov och man måste välja om lagringsmediet ska vara en solid state-disk (SSD) eller vanlig hårddisk (HDD). Vilket är det bästa valet, SSD eller HDD?

Den frågan har inget entydigt svar, alla har olika behov och man måste fatta beslutet baserat på de egna behoven, vad man föredrar och naturligtvis vilken budget man har. Även om priserna har sjunkit på SSD så är priset per gigabyte fortfarande betydligt lägre för HDD.

Prototyp-
prestanda

0.0252

Alla hanterare. Genomsnittlig IO-svarstid (ms)

1914.25

Alla hanterare. Totalt antal IO per sekund

DRA NYTTA AV KRAFTEN I NVME

Vårt svenska kontor
Katrinebergsvägen 2, 117 61 Stockholm, Sverige
Mobil: +46 72-857 72 12
Email: info@exigent.se
Exigent logo

Exigent AB är ett flexibelt företag med fokus på samarbete och förtroende.